dijous, de setembre 08, 2011

Bangkok i voltants (Viatge part V) i final.

El punt i seguit del viatge va ser quan marxàvem de Katmandú per anar cap a Bangkok. En un principi jo pensava que Bangkok seria molt similar a Katmandú, però des del primer moment, vam veure que Bangkok era diferent, molt diferent i molt més proper a casa nostra.
Aixi que els quatre dies per Bangkok, van ser dies diferents, de descans, de descobrir, de temples, de monuments, d’anar amb barca... Fins i tot dies de piscina i de sortir fins altes hores de la nit (23:00h..... hehehe) i de fer-nos massatges.
També tenia la sensació que em va servir per acabar de pair els 15 dies pel Nepal, potser des de casa no hagués valorat tant el viatge per la rutina diària, però allà, amb la tranquil·litat de les vacances, el relax i una ambient agradable vaig poder pair tot el viscut.
Bangkok també em va sorprendre pels contrastos, per ser una gran ciutat que viu a dos ritmes, que viu més aprop d’occident. Una societat molt occidentalitzada i també molt turística, on a voltes en certs barris els turistes érem més que els aborígens.

Un gran final per aquest viatge en que la finestra va ser part d’ell i que ara es part del record... Fins el proper!































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada