divendres, de febrer 03, 2006

Per que no ens ho mereixem!

No ens marxem aquesta classe política que ens ha enganyat i traït. Ni molt menys era l’Estatut que podia treure; podíem haver aprovat l’estatut sortint del parlament de Catalunya, només ens hagués calgut valentia i dignitat. Dies enrera a resposta del xavi feia un mapa massa apocalíptic del la situació política i social que es podria arribar si a Catalunya ens plantéssim. Reconec que no en vaig explicar prou be. Si els polítics Catalans haguessin defensat amb dignitat, unitat i coherència el text el congres de l’estat espanyol no hagués tingut mes remei que aprovar-lo. Si ens haguessin dit que no, la força del poble hauria d’haver passat a l’acció i demostra la voluntat del poble de Catalunya que esta fart de ser expoliat contínuament, discriminat e insultat, robat...
La crispació actual que existeix no s’acabarà amb l’estatut actual, ja existia i seguirà existint, no hi ha boicot per l’estatut, no hi ha insults i atacs des dels mitjans de comunicació pel estatut, ja hi eren avanç... desgraciadament.
Crec que si realment volem construir un societat del benestar, un societat econòmicament justa i socialment lliure. No hem d’abaixar els braços i defensar els interessos del poble de Catalunya i si no ho fan els polítics ho ha de fer la societat civil!

Així aquí penjo dos convocatòries importants:



Anims i endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada