dijous, d’agost 31, 2006

Tornar de vacances

Malgrat que se'ns van posar en contra els elements, el dia 5 sí que vam poder arribar a Suïssa tal i com estava previst. Ara, a partir d'aquí, res va anar com estava previst. Bàsicament, com que cada dia plovia, o feia mal temps, no vam poder fer cap de les ascensions que l'Esteve havia planejat amb tant esmer.
El dia 4 vam anar a dormir a Tor, a l'Empordà, a casa els pares, i pensavem sortir a les 6 del matí cap a Suïssa. Però vam marxar a les 3.30 cap al pavelló de Viladamat, perquè van desallotjar el poble a causa d'un dels incendis de l'Alt Empordà d'aquell cap de setmana.
Finalment, a les 8 del matí sí que vam sortir, vam aguantar vent, pluja, obres i desviaments, caravanes i de tot. Cap a les 6 o les 7 de la tarda ja plantàvem la tenda nova al camping de Saas Grund.
Els dies a Suïssa i després a França es poden resumir en el que ja ha dit l'Esteve: mal temps i molt de fred. Però ens ho vam passar bé, vam disfrutar de la poca activitat que hi vam poder fer i vam llegir molt.
Els dies a Tor a la tornada es poden resumir en descans, família, platja i madalenes de Castellfollit.
I ara toca tornar a posar fil a l'agulla a totes les coses que abans de marxar van quedar embastades, o planejades, o a mig fer o...

3 comentaris:

  1. Benvinguts de nou !!

    I gràcies per la finestra a la Natura que obriu amb les vostres fotos !

    Ens veiem !

    ResponElimina
  2. Madalenes de Castellfollit, mmmh! De les petitones, oi?
    Dona, llavors el balanç no és tant dolent! ;)

    Petons

    E.

    ResponElimina