divendres, de desembre 07, 2007

i + roca....

I ahir cap a Margalef, un petit poble de les Garrigues, on hi ha un indret mig amagat per moltes corbes i carreteres comarcals molt bonic per escalar amb un perfecte conglomerat ple de forats.

Com que l'Alba i el Cèsar passaven part del pont per aquelles terres i feia temps que no els veiem varem decidir baixar a escalar amb ells per les parets de Margalef.

Després de 1:45h de cotxe i de saltar-nos 3 peatges de 4, varem arribar a Margalef, anem a buscar l'Alba i el Cèsar el refugi on dormien i anem cap a un sector prop de la carretera.

Un dia amb un solet que escalfa i fa molt agradable l'escalada. Anem fent vies, un IV+ per començar, després un V+ i un 6a tots a vista i l'Eva de segona però sense penjar-se. Després anem cap a l'altre pany de paret i allà un V, i un parell de V+ també a a vista. Vies llargues però amb molts forats, poc polides. Per gaudir!

Dinem i ens desplacem cap a un altre sector, busquen un 6a+ que comparteix reunió amb un 6c+ perquè el Cèsar es baralli, però sembla que allò que era un 6a+ desploma i te uns cantos que fan patir! Així que després d'alguns intents ho deixem córrer a la penúltima xapa.
Un bon dia d'escalada amb molt bona companyia i on l'Eva a tornat a enfilar-se per les roques.

Sector Can llepafils, on hi havia força gent.

L'Eva a un V de segona.

El Cèsar assegurant i l'Alba (mai por) escalant.

Primers metres d'allò que havia ser un 6a+...

Jo, segons avans de caure.. 6a+?? amb aques desplom...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada