divendres, de desembre 07, 2007

Pares noels escaladors

L'any passat ja llançava el següent avís: a tots aquells que tenen un Pare Noel escalador al balcó. Que sapigueu que quan vinguin els reis i vegin aquesta andròmina horrorosa penjada a casa vostra no us deixaran res.

Però constato horroritzada que no només no ha tingut efecte, sinó que enguany sembla que s'ha multiplicat la fal·lera per aquests sers esperpèntics, fets amb tela cutre i mal reomplerts de cotó fluix. I de tres en tres, tu!! que jo crec que algun fabricant xinès va sentir la història dels tres Reis Mags i la del Pare Noel i es va fer la pitxa un lio.

Aprofito aquest modest espai de la blogsfera per expressar el meu més profund odi, alimentat durant un any sencer, per aquests impostors estafadors repartidors de falsa felicitat, als que espero que les escales de corda se'ls trenquin just en el moment que per sota estigui passant el camió de les escombraries un dia que la tapadora s'hagi fet malbé i porti coses que fan molta pudor, si pot ser restes de peix millor.

M'adono alleujada, per això, que no sóc l'única.

7 comentaris:

  1. jo ja fa uns dies vaig advertir en aquest mateix blog, que considero el blog referència, almenys pel que fa la cerca i captura de pare noëls escaladors a les façanes, que en el meu bloc (de pisos) ja havien aparegut.

    Concretament vaig manifestar el dia 22 de Novemnre que:
    "avui han aparegut els primers pare-noels penjats de la meva façana. Son tres (?¿) que pugen per unes escales que desemboca en el balcó de la persona que els ha posat.

    Volia mantenir-vos informat."

    ResponElimina
  2. som com un virus i és han de tractar

    salutacions i gràcies per la referencia, estem a la teva disposició pel que et convingui

    petons des de Reus

    ResponElimina
  3. Brufus, tens tota la raó i agraïm la teva dedicació i entrega a la temàtica que ens ocupa... Ahir quan tornàvem cap a casa de dinar amb la familia de l'Esteve vam veure la invasió silenciosa totalment consumada i no vaig poder evitar esclatar!!

    A Reus, petons i salutacions, igualment per a vosaltres, d'una lectora fidel però silenciosa.

    ResponElimina
  4. Sabíeu que el Pare Noel deu els colors de la seva vestimenta a la marca Coca-Cola??
    Es veu que des del principi el dibuix del personatge del Pare Noel era en blanc i negre, i la Coca-Cola va decidir posar-li color per a les seves campanyes publicitàries.
    Encara us agrada més, ara, oi que si??;P

    ResponElimina
  5. Seguint amb les informacions dels corresponsals:

    Un balcó de Gran de Gràcia, ahir a la tarda: junt amb els tres pares Noëls escaladors... tres Reis Mags escaladors!!!

    Un petó!

    Clara

    ResponElimina
  6. jajaja ets boja! cada any amb la mateixa paranoia!

    ResponElimina
  7. Existeix la versió d'una cordada encapçalada pel pare Noel, seguit d'un ninot de neu (amb pastanaga al nas inclosa) i un ren.

    Visca l'esperit de Nadal!

    ResponElimina