dijous, de maig 06, 2010

i ja tornem a posar-nos la camisa groga...

Dissabte 1 de maig varem donar la sortida oficial de la temporada castellera pels Castellers de Castelldefels. Una temporada que per mi comença amb algun que altra il·lusió afegida i amb algun que altre repte important per aquesta nova etapa. Cal donar una volta més a tot el mecanisme i avançar. Seguim amb les dificultats de sempre, poca gent, una part molt motivada i un altre part no massa constant, però seguim amb el compromís de seguir treballant per la cultura i els castells a la nostre ciutat, tot i que sigui un tòpic, nosaltres també ens hi deixarem la pell, com ho hem fet fins avui, portant la camissa groga arreu de les places que visitem.

La primer actuació a la XVI Trobada del Baix Llobregat ens va donar el primer castell carregat de la temporada, un intent desmuntat de 3d6 i 3 pilars de 4 i una bona actuació en conjunt de la resta de colles castellers del Baix.

Tot i aquest inici, ara cal seguir treballant per alçar castells colze a colze amb els companys i companyes per una temporada que tinc la sensació que serà molt bona, difícil i dura, però que ens portar bons castells!

La nostra propera parada L'Aplec de Brugues el proper 23 de Maig per després plantar castells pel nostra aniversari el 30 de Maig a la plaça de l'Església que celebrem 28 anys fent castells a la nostra ciutat, 28 anys de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels...

4d6a Colla jove de l'Hospitalet.

2d6 Castellers de Cornella.
4d7a Castellers d'Esplugues.
2d6 Colla jove de l'Hospitalet.
3d7 Castellers d'Esplugues.
3d6 Matossers de Molins de Rei



P4 Castellers de Castelldefels
P4 Castellers de Castelldefels
3d6c Castellers de Castelldefels.



P5 Matossers de Molins de Rei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada