dijous, de març 08, 2012

30 Anys, camí de la victòria, seguim, seguirem!

Com passa el temps!! Demà iniciem una nova temporada dels Castellers de Castelldefels, una temporada més de castells per a molts castellers d'arreu del país, però per nosaltres, la temporada amb la qual fem 30 anys. 30 anys son molts anys amb moltes histories viscudes arreu dels país i part de l'estranger. Moments de tot tipus, però sobre tot molts somriures. I molts anys de treball dur de molta i molta gent que ens ha dut fins aquí!

Demà divendres iniciem els assajos amb moltes ganes de fer una gran temporada, retrobar-nos amb els castells de set, com vàrem estar apunt de fer-ho per la festa Major d'hivern de l'any passat. Amb moltes ganes de fer creixa la colla i fins i tot retrobar-nos amb els antics membres de la colla que els animarem a tornar i ajudar a seguir sumant anys i més anys.

I en aquesta nova etapa que vàrem iniciar fa ja 4 anys, tot i els alts i baixos, hem retrobat l'energia per donar-ho tot. I personalment, torno amb moltes ganes de fer-ho be, de fer castells, de posar-me la faixa, d'ensenyar els castellers i castelleres nous tot el que hem fet fins aquí, de sumar, de somriure, d'abraçades i d'aixecar el braç quan el del company o companya baixa, de donar pit o d'alça les mans, de mirades que diuen: "aguanta que ja el tenim" d'animar la canalla "tres passes", d'escoltar a tothom i d'aprendre. Però sobretot de fer realitat allò que a voltes escrivim en papers o tovallons el bar o en el banc d'una plaça.

Moltes ganes d'ajudar a fer gran aquesta petita colla, moltes ganes de seguir dedicant bona part del meu temps a seguir transmeten tot allò que el llarg de bona part dels anys hem adquirit. Tot plegat amb l'orgull de dur el color groc a la camisa, de fer castells el sud del Baix Llobregat!

Seguim, Seguirem! Seguirem amb les mateixes ganes que el primer dia!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada