dilluns, de gener 14, 2008

Dissabte: Neu, vent , i estrenar casc.

Aquest dissabte hem pujat a veure si podíem treure la pols dels esquis de muntanya que la temporada passada van descansar a l'habitació dels trastos tot l'hivern. Doncs així que quedem amb el Xori cap a les 9h a casa seva a Sant Joan, i cap a Ulldeter. A Setcases ens aturen i ens fan posar cadenes i cap amunt. Des de Setcases neva i com més pugem neva més. Arribem a l'aparcament cobert d'uns 3 o 5 cm de neu i després d'esperar una estona al cotxe decidim anar pujant. Degut a l'estat del temps només pujarem per una de les pistes de l'estació de Vallter fins allà on puguem i sense sortir de la pista. Les pistes d'esquí degut al temps estaven tancades.
Així que nevant i amb fort vent varem pujar fins l'antic refugi d'Ulldeter per fer la primera baixada, estrenar la temporada i passar una mica de fred... Això sí, amb un vent de l'hòstia i una nevada que va deixar un bon gruix, encara que falta molta neu per la zona d'Ulldeter per poder gaudir.

Aparcament inferior de l'estació d'esquí.

El Xori al fons i l'Eva amb la nevada.

El Xori i l'Eva pujant i amb el sol que no té força per desfer els núvols.

El vent aixecant la neu.

El sol sense força i la neu que segueix...

Fortes rafegues de vent que feien difícil avançar.
i quan el sol comença a sortir i el vent pren més força decidim baixar.

i per fi he pogut estrenar el cacs (Formiga atòmica) que l'Eva em va regalar el Nadal passat! ara ja no hi haurà qui em pari a les baixades! Mai por!

2 comentaris:

  1. jajaja!!! quina gràcia el casc!!! Veig que el temps no va acabar d'acompanyar i més aviat veu desafiar els elements. La propera amb sol i vinc segur!!!!

    Ens veiem,

    ResponElimina
  2. jejej, mola el casc! com no acabo de dominar molt el tema de baixar.. millor anar amb casc!

    ens veiem i a la propera a veura si et pots apuntar. esperem que amb més sol!

    ResponElimina