dimecres, de gener 22, 2014

Lanzarote III 26/12/2013 (Salinas de Janubio, Los Hervideros, Charco de los verdes, El Golfo, Parc natural de las Montañas de fuergo, Playa Papagayo)

Seguim per l'illa a la recerca dels indrets que tenim marcats al mapa i amb l'ajuda de la guia. Anem a buscar les "Salinas de Janubio" una gran extensió de salines que aprofiten un llac natural que es va crear per les erupcions volcàniques. Seguim la carretera camí del Golfo i ens parem en “Los Hervideros” on es pot contemplar la força de l'aigua i del mar. Seguim fins al poble del Golfo on a l'entrada hi ha una petita excursió de 5 minuts que porta fins el “Lago de los Clicos” una llac verd separat del Mar per la platja on pots trobar molts petits trossos d'uns cristalls anomenats olivina.

A la tarda visitem el parc natural de Timanfaya i anem a fer el recorregut amb autocar per les “Muntañas del fuego” una excursió impressionant entre mig de la zona volcànica, tot i que el fet de fer-la amb bus (l'única manera de poder visitar el parc) li treu una mica d'encant. Però el paisatge és increïble i et transporta en el temps.

I per acabar el dia, anem a buscar la posta de sol a la punta més el sud de l'illa, a la platja “papagayo” on la tarda nuvolosa no ens deixen acabar de contemplar la posta de sol.


































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada