dijous, de gener 16, 2014

Lanzarote II 25/12/2013 (Caleta de Famara, El cuervo, Caldera Blanca)

Passeig per la platja de la "Caleta de Famara", amb un mar que fa por i unes platges de sorra fina i plena de roques rodones i volcàniques. Un passeig sota els penya segats que el dia abans feia per la part de dalt amb cotxe i amb l'illa de la Graciosa a la vista. Fem el primer intent de buscar les "hubaras" per la zona dunes, abans de tornar a casa per fer el dinar de nadal a la bonica casa rural Finca Fajardo.

A la tarda anem cap la zona del parc natural dels Volcans i fem primer una excursió al volcà "del Cuervo" un petit volcà al costat de la carretera des d'on es pot contemplar bona part de tot el parc natural. Una excursió que recórrer la part superior de la corona del volcà i que baixar fins el centre de la caldera. Una excursió on es contempla una diversitat de roques i formes que en molts casos ens recorden els vist durant l'estiu a Islàndia.


Tornem el cotxe i tot i ser un pel tard decidir aprofitar les ultimes hores de sol del dia per anar a buscar un altre excursió que surt a 100m després de sortir del poble de de Mancha blanca direcció al parc natural de Timanfaya Trobem el punt de sortida de l'excursió i comencem ràpidament a caminar per un camí fet en mig d'un gran mar de lava, caòtic i espectacular. Arribem primer a la "Caldereta blanca" el primer volcà que sorgeix en mig del mar de lava i tot i que el sol esta apunt de marxar decidir seguir pujant fins el volcà "Caldera Blanca" ja que portem un frontal per la tornada. Arribem dalt de tot amb els últims instants de sol i des d'on podem contemplar una gran posta de sol. Les vistes i l'espectacle de l'instant fa que haguí valgut la pena haver arribat tard i haver de treure el frontal per tornar a l'aparcament amb un cel obert. Així que dobla espectacle, la posta de sol des del cim de la "Caldera blanca" i caminar sota el cel estrellat.














La Geria i les seves vinyes



P2 de Nadal


El Cuervo



Mar de lava



La calderera






cim de la Caldera Blanca

Volcans










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada