dimarts, d’octubre 07, 2014

Dissabte XXV Concurs de Tarragona

Dissabte al mig dia l'expedició dels maduixots baixàvem cap a Tarragona ajudar els nostres Padrins els Marrecs de Salt, gairebé omplíem un autocar per baixar els dos dies de concurs. Arribem a Tarragona amb el temps just, ens afegim el cercavila d'entrada a plaça amb els Marrecs i cap dins de la plaça. Sempre és emocionant tornar a la plaça de Tarragona, tot i que algun dia quan entri amb la meva colla ho serà més encara!
Dissabte va anar molt be, era el primer cop que assitia a la jornada de dissabte i vaig gaudir molt de tots els castells, el nivell i sobretot de l'ambient que es respira a la sorra de la TAP de Tarragona. També va ser molt divertit trobar-te per les pinyes de les colles amics i coneguts que entre castell i castell aprofitaves per explicar com va les colles i la feina de futur.
També va ser una bona jornada per la resta de maduixot que van descobrir el concurs i que ja molts pensaven que havíem de fer per tornar d'aquí a dos anys amb camissa pròpia. La resposta sempre era la mateixa:

Feina, assaig i només dependrà de nosaltres!  

Expedició dels maduixots



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada