divendres, d’abril 07, 2006

Carta des de la dissidència...

Ahir en vaig adonar que no estem sols en la lluita diària i popular per la construcció de les alternatives socials i polítiques, resulta que quan gires el cap i mires el teu voltant trobes que hi ha més gent que lluita i treballar per aconseguir un altre model de societat, fins i tot lluny d’afinitats polítiques concretes es pot articular una veritable alternativa el models establerts. Avui neix a Castelldefels un espurna d’esperança, un contra poder popular sorgit del jovent combatiu que no ens conformem amb el que ens donant, un espai de lluita diversa però amb un fil conductor comú, que fan que tots i totes ens sentim part d’un mateix projecte. Tot i la diversitat dels colors que pintant les parets de la casa, ahir allà al mig, contemplant l’instant, tot era possible.
Avui començar una llarg camí!
Hi ha molta gent que no entén com poc militar en un partit del sistema actual i al mateix temps estar implicant en col·lectius mal anomenats antisistema, okupes, alternatius... Jo no soc un home de partit, ni d’una visió tancada, ni d’un sola ideà, soc algú que somia en un model de societat diferent a l’establert, pel qual lluito des de molts fronts amb el màxim compromís i ganes. I crec, que no hi haurà mai un alliberament nacional creïble i real sense una alliberament social de les classes treballadores que garanteixi la justícia i les llibertats, col·lectives i individuals. No hi haurà un alliberament ple, sense la construcció d’un veritable sistema democràtic participatiu on tots i totes siguem peses importants de la construcció del nostre futur. No hi haurà un alliberament social sense un enderrocament del capitalisme i el neoliberalisme que impera a la nostra societat i precaritza les nostres vides en tots els sentits. I aquest camí difícil i fins i tot per molts i moltes utòpic, mai es podré fer realitat sense un jovent compromès i combatiu per un futur més digna i lliure. Ja no ens podem conformar amb les molles, volem el pa sencer!
A tots i totes els que quan miro els meu voltant, us trobo, gràcies per la vostra companyia, gràcies per la vostra energia!
Ànims i endavant amb la lluita popular!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada