dissabte, d’abril 01, 2006

Castelldefels en venda!



Ahir preparant un exposició per les jornades anti-especulació de l’Assemblea de joves de Castelldefels, recorria la meva ciutat fent fotos els espais on s’està especulant i on ja s’ha especulat. Espais natural que estan en perill i espai natural que ja no existeixen. Un vida a aquesta ciutat m’ha fet veurà com desapareixia molts dels boscos i camps que envoltava allò que abans només era un poble...
Ara Castelldefels ja arriba els 60000 habitats, gairebé el 90% del terme municipal es ciment, els pisos son de preus incivics i la fisonomia dels carrers més cèntrics de la ciutat s’està transformant, allà on havia cases baixes ara blocs de pisos de 3 a 5 plantes que tapen la llum els petits carrers i zona peatonals.

Aquí esta clar que no hi ha voluntat política del PSC-PSOE+ICVEUIA (partits que governa la ciutat des de la mort del dictador) d’acabar amb l’especulació i de preservar l’entorn natural. Queda demostrat que el poder econòmic te collats els governants i que els governants prefereixen donar llicencies per fer blocs que per construir equipaments i serveis pels ciutadans... no ser si existeix el 3% de les comissions, però si es així, els polítics que governen Castelldefels deuen tenir una de pasta!!!
I ara que faran? Quan no quedi ni un pam de terra per construir i especular?, quan no quedi ni un arbrar per arrancant? Quan les immobiliaris hagin destruït la ciutat? Quan hagin convertit la ciutat de Castelldefels en un ciutat de rics?...
Fan vergonya! I demostrant la seva estimació a una ciutat que fa temps te penjat a la seva entrada un cartell que diu: en venda!
Gràcies a PSC-PSOE+ICVEUIA per deixar-nos aquest futur!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada