dilluns, de juliol 24, 2006

Canvi de plans!

Aquest cap de setmana teníem pensat anar a fer el Posets, però resulta que no teníem lloc al refugi i que no es pot acampar al costat. De manera que vam invertir el dissabte en fer compres (un ventilador, una tenda suuuuper gran, dues cadires de càmping...). I quan ja teníem la tenda, ens vam anar engrescant a pensar en les vacances i... doncs resulta que en comptes d'anar a Ordesa anirem als Alps. Aquest vespre trucarem a veure si tenim lloc al refugi del Montblanc. I si no... doncs hi ha molts altres objectius a fer! L'Esteve ja té a la tauleta de nit el "Cuatromiles en los Alpes", i milions de plans a mig fer i desfer.
L'altre canvi de plans del cap de setmana va ser l'excursió que pensavem fer, en no poder anar al Posets, vam pujar fins a Núria i vam fer el Noucreus.
-És aquell?
-No ho crec.
-Nou creus?
Sí, al cim (bé, al costat del cim) hi ha 9 creus. L'excursió va ser maca, curteta però aprofitada. A la baixada, per la vall del Noufonts, ens vam aturar en un pla on hi havia moltes marmotes. Ens vam enfilar per un llom en silenci i les vam veure jugar i menjar i córrer pel prat. Va ser molt divertit. Llàstima que al cim se'ns havien acabat les piles de la càmera.
L'Esteve posarà una explicació més ortodoxa de l'excursió i les fotos (oi?).
Raül, t'esperem a la propera excursió de la finestra!!!

1 comentari:

  1. Hola finestra!
    Doncs nosaltres vam anar al Bastiments i el Gra de Fajol, un dia molt maco sense massa calor.
    Els 92 litres/m2 a Ulldeter van començar a caure just en el moment en que tancàvem la porta del cotxe per tornar... Déu i en Tomàs Molina es van alinear amb nosaltres!
    Fins a la propera excursió!

    Rül

    ResponElimina