dimecres, de juliol 05, 2006

PSCCIUPSOE

A l’espera que Maragall convoqui les eleccions i amb la calor de l’estiu, tos els partit estan posant a punt, les seves maquinaries electoral. Començant les travesses del possible mapa polític... tothom s’atreveix a donar lliçons i aventura que és el que farà l’adversari.
L’Eix de tots els arguments, fins a les eleccions, vindrà marcat per les possibles aliances futures, per si tornaran l’esquerres o les dretes?, si espanyolisme o regionalisme? No crec que s’aventuri un situació de majories absolutes. I tampoc descartaria cap opcions possibles de govern... cap.
El que ara per ara jo tinc clar, es que la l’anomenada sociovergencia existeix, i existeix i son el mateix, son les mateixes famílies, defensant els mateixos interessos econòmics i socials, ni uns son d’esquerres ni els altres de dretes. Entra en el debat d’esquerres i dretes es enganyar a la gent... tots dos es senten el mateix banc.
Estar clar que la calor de l’estiu ha fet disminuir la intensitat del debat polític, ja va be, però desprès d’estiu començarà una de les campanyes més agressives que haurem viscut i en que ERC serà el blanc de totes les critiques, de totes les criminalitzacions... i ho dic fugint del victimismes que ells mateixos ens donant, però amb el convenciment que som l’enemic a batre per tots els cantons. Espero que la ciutadania segueix confiant en l’únic partit polític que és una garantia real de canvi i transformació social en el nostre país...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada