dimecres, de desembre 27, 2006

El pi solitari.



El pi solitari és un pi que està situat dalt d’un turó de 308m d’alçada. Un turó que esta a cavall de Castelldefels i el parc natural del Garraf.

Aquest pi viu sol dalt del cim, però amb la sort de poder contemplar el mar. Diu que en dies molts clars es pot veure les illes, però que cada cop es més difícil degut a la contaminació atmosfèrica. Si el Pi gira la seva vista pot veure el parc natural del Garraf. Un parc que incomprensiblement viu castigat per les agressions constants de les explotacions a cel obert de sorra i roques per fer ciment. i per ser l’abocador de la merda de Barcelona i rodalies. El pi no s’explica com podem estar destruint el seu i el nostre entorn, com podem seguir destruint tot allò que ens envolta en nom del progrés i el benestar... el pi no s’explica que és el que ens esta passant.

I si comencem a escoltar la natura?

El passat diumenge 24 varem fer una visita al pi, una excursió que surt directament des de casa i que recorre uns turons oblidats per la majoria de gent que viu el seu voltant. Unes muntanyes castigades per l’home i el foc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada