dissabte, de març 29, 2008

Temps de primavera...

Avui dia gris a primera hora, tant pel temps com per la lesió que arrossego des del passat més d'Agost i que em té apartat de les curses, però això es una altre historia... Així que els plans d'anar al monte es van quedar en no res ahir al vespre... Avui m'he dedicat a posar el petit hort urbà a punt per la primavera. Des de collir dos enciams més, ja van 4, a adobar els testos buits i plantar noves llavors.
Pebrots i tomaqueres.
Enciams a punt per collir (lligat cutre, però tinc informacions que hi ha algú del Penedès que no ens vol dir com es lliguen...)
1era tomaquera.
Apunt per les esbargínies.
Maduixera ben florida!Enciams collits!

4 comentaris:

  1. sobreentiendo, espero a ver leído bien, que vais a plantar esto en el monte... lo que me lleva a comentar que una asociación ecologista fueron a realizar una actividad de planta de árboles con niños para concienciarles de las necesidades del respeto a la Naturaleza aquí, en Alcalá de Henares. Lo hicieron en la ribera del río Henares con permiso de la Comunidad de Madrid... y el ayuntamiento de la ciudad les mandó a la guardia civil a pararles... Y eso que ambos gobiernos los controla el mismo partido político... sólo que el de aquí, el de la ciudad, me parece a mí que tiene oscuras intenciones a medio largo plaza de carácter urbanístico... rabia que da. Pero la guardia civil, viendo el permiso no pudo pararles al final, aunque sí inmovilizarles varias horas... con niños.

    ResponElimina
  2. ¿¿Para plantarlo en el monte??

    Y qué más, es para comernoslo!!!

    ResponElimina
  3. hm,hmhmhm... necesirto un diccionario de catalán... :(

    ResponElimina
  4. El diccionario: www.internostrum.com, y para salir del paso...

    -enciams: lechuga
    -pebrot: pimiento
    -esbargínia: berenjena
    -maduixera: FRESAL!!! (lo hemos averiguado!!!)
    -tomaquera: tomatera

    ResponElimina