dilluns, de desembre 12, 2011

I Castellers per la Festa Major d'Hivern! Som-hi grocs!

El passat dia 8 em vaig despertar nerviós, tenia el cap l'actuació que el mig dia fèiem a la plaça de l'Església. Així que de bon mati a estira les cames amb la Marta pels turons del Garraf, arribar a casa i dutxa, pantalons blancs, camisa groga, faixa i cap a la plaça de l'Església on a la 12h fèiem el cercavila i cap a les 13h l'actuació de Castells amb els Castellers de Santa Coloma de Gramenet. Un bons amics castellers. Durant el cercavila fem 6 pilars, el temps es tira a sobra i els nervis son mes presents! Els companys i companyes de Rugbi de Castelldefels ens acompanyen per donar-nos un cop de ma, la plaça plena i comencem l'actuació amb el 4d6a un castell que encara no havíem fet aquest any. El castell puja be tot amb bones mides, lenta l'entrada de la canalla, pero molt més ràpida que els castells d'aquesta temporada i el descarreguem sense grans problemes. una injecció de moral per la colla... i ara a pel 4d7, castell que teníem assajat i que en els últims dies havia mostra prou garanties per dur-lo a plaça. així que tanquem la pinya, possem segons i comencem a pujar tot el castell i quan estem col·locant dosos, baixem el castell ja que el baix d'una rengle esta patint massa. Desmuntem el castell. El baix ha d'abandonar l'actuació per lesió. Però els ànims de la colla estan prou alts, la baixa del coca al no ser greu ens fa tornar a intentar el castell amb el Cesc en el lloc del coca. Tanquem pinya, el castell te millors mides que el primer intent i anem pujant, la pinya treballa be, i col·loquem dosos i l'aixecadora puja, lenta, però puja.. poc a poc va pujant fins a dosos el castell s'ha fet molt llarg i poc a poc ha perdut les mides, era es prou sòlid per desmuntar el castell. Tot i el cansament, no ens donem per vençut i en tercera ronda intentem la torre de sis que descarreguem el segon intent ja que el primer l'aixecadora ha tingut problemes al passar el castell. però el segon intent! es nostra!!! Encara recordo els crits d'ànims de la pinya, les abraçades amb la canalla!! i com la eufòria es deslligava a la plaça! per fi descarreguem la torre que durant la temporada havíem perseguit!
Pilars al balcó i ocupem el balcó de l'ajuntament!! foto de grup amb els amics i amigues del Rugbi, Moltes Gràcies el CRUC!! de veritat moltes gràcies per l'escalfor, l'ajuda i la pinya!
Cap al local amb el somriure de demostra que hem aconseguit una gran fita, tot i la frustració des dos intents de 4d7 hem pogut demostra que el tenim, que si la canalla es molt més decidida la propera temporada descarreguem, que hem fet molt bona feina, que la renovació de la tècnica ens ha fet créixer com a colla i ens ha donat les claus per sortir del pou on ens vàrem ficar l'any passat. Que tenim els castellers i castelleres, que tenim l'actitud i que l'any que ve, quan fem 30 anys! Segur que tornarem a dur a plaça castells de set, i els recuperarem després de 14 anys!! Però el més important l'injecció de moral, la demostració que ho podem, que ho tenim!! la confiança que la canalla i no tant canalla ha aconseguit!!
Gràcies colla, gràcia companys i companyes, tot i el soroll que hem escoltat aquesta temporada, hem acabat demostrant que si persistim, si treballem i ens esforcem i tots i totes anem a una! som capaços de fer-ho!.
Que ser una colla petita es complicat i per mi te molt més valor el que fem!! i Gràcies David per la feina feta com a nou cap de colla, amb la renovació de la tècnica i amb la nova manera de treballar! Som-Hi grocs, ens esperem un any on celebrarem els 30 anys de la colla, els 30 anys de l'ACPC! que no son més que 30 anys fen cultura, 30 anys fen poble!



P4 sortida de la processó
P4 processó
P4 processó
P4 processó
P4 entrada processó
4d6a
4d6a
4d6a
id4d7
id4d7
id4d7
id4d7


2d6
2d6
2d6

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada