dissabte, de maig 26, 2012

30 anys d'escoltisme a Castelldefels


El passat cap de setmana hi havia les celebracions dels 30 anys d'escoltisme a Castelldefels. L'actual agrupament escolta, l'AE Grimpamons, volia celebrar els 30 anys d'escoltisme a la ciutat amb un parell de dies plens d'activitats.
L'Agrupament és hereu dels diversos agrupaments d'escoltes catalans que han existit a Castelldefels; el Joan Ballester i Canals, l'AE Garrofer, el Joan Manetes i ara l'AE Grimpamons. Dos dies plens d'activitats i on queda demostrada la consolidació de l'agrupament a la ciutat. Com aquell grup de nois i noies que tornaven a encendre la flama ara fa uns anys i han consolidat un agrupament fort amb molts infants i joves i amb uns pares i mares molt implicats.
Dissabte, durant el dinar al parc de la muntanyeta feia goig veure moltes de les generacions reunides que han passat per l'agrupament, explicant històries del passat, del present i fins i tot del futur.
De la mateixa manera que motivava molt veure el grau d'implicació dels joves per transformar el seu entorn mitjançant l'escoltisme i que han aconseguit fer una agrupament gran i que segur que farà que durant molts més anys l'escoltisme formi part del paisatge de la ciutat i participi activament en la seva transformació! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada