dissabte, de maig 12, 2012

34 anys i volta per Montserrat!

Avui dia de l'aniversari i dia de volta per Montserrat. Que millor que aixecar-se rebre alguns regals (un 4d7 dels grocs fet a mà) i cap Montserrat. Sortim des de Santa Cecília i pugem per la Canal de Sant Jeroni, una canal que cada cop esta més erosionada i que amb el pas del temps cada cop estarà més complicada.
Arribem dalt del cim de Sant Jeroni ple de gent, fins i tot un comiat de solter on el nuvi el feien pujar corrent des del monestir vestit de pubilla.
Fem les fotos i cap a la Canal del migdia per després tornar a pujar per la canal de salamandra fins el cim del Montgròs des d'aquí baixem cap el coll de les Comes i anem directes a buscar el coll del Miracle per baixar per la seva Canal i retornar el GR que ens porta fins a Santa Cecília.

Una volta per Montserrat el dia que faig 34 anys, un dia calorós com si estiguéssim a ple agost. Recarregar piles de les muntanyes i cap a Calella a bufar les espelmes del millor pastis de xocolata i maduixes que he tastat mai.. ufff així després no hi haurà qui faci curses!!
4d7.... del paper a la realitat aviat!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada