divendres, de novembre 23, 2007

Reportatge de 100 anys d'escoltisme i reflexions...

Ahir dijous el programa de temps d'aventura de TV3 va emetre un reportatge sobre els 100 anys d'escoltisme. Un programa que recomano de mirar. El podeu veure a la pàgina del programa.
Un programa que m'ha portat molts bons records de tots els anys passat per l'agrupament Joan Ballester i Canals de Castelldefels i per Escoltes Catalans... Molts bons anys que segur tenen molt a veure amb com soc...

Després de veure el reportatge m'ha pot algunes reflexions, que no son noves per aquells que en coneixeu. Crec que l'escoltisme és una de les eines més potents i importants per poder aconseguir una veritable transformació social i política de la nostre societat i en conseqüència del nostre país. Cal que el moviment escolta participi activament en la transformació diaria, no nomes des de l'educació si no també des de l'acció i la implicació.
Cal adaptar-se els nous temps, sense abandonar la veritable raó de ser, per poder seguir sent un veritable motor de transformació social que tanta feia a fet durant molts anys per milers d'infants i joves d'aquest país i per la societat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada