divendres, de juny 27, 2008

Flama Canigó 08 II (Castelldefels)

Amb una mica de retard, una petit recull de fotos de l'arribada de la Flama de Canigó a Castelldefels. Recorregut pel poble, arribada a la Plaça de l'església, rebuda pels diables i la ciutadania, petit cercavila fins a el parc de la muntanyeta i com no, llegida del manifest, encesa de la foguera i repartiment de coca i cava...
Un any més la flama ha arribat a Castelldefels, gracies a un petit exercit de persones anònimes que intentem, treballem i lluitem per seguir mantenint les tradicions i costums a la nostre ciutat. Gracies a l'Agrupació de Cultura popular de Castelldefels, el Centre excursionista Roca Negre i a la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament i com no a tots i totes els que participeu de forma voluntària, per fer possible seguir fent arribar la Flama del Canigó i tot el que representa a Castelldefels.
Una demostració més que l'associacionisme és viu i que la ciutadania te ganes de participar en el dia a dia de la ciutat.

Fins la propera!
Sortida del Castell dels corredors/es (Falta l'Eva que esta fent la foto)
Petit cercavila fins el parc de la muntanyeta.

Llegida del manifest.
Foguera, GAR-I-GOT i diables.

Repartiment de coca i cava.

2 comentaris:

  1. I gràcies a la teva tenacitat que ha fet que aquesta tradició perduri al poble, i que mica en mica es vagi consolidant. :)

    ResponElimina
  2. genial!!

    a veure si l'any vinent hi podem ser fent una mica de soroll!!!!

    una abraçada!

    Pablo

    ResponElimina