dissabte, d’abril 11, 2009

Divendres pels Aiguamolls de l'Emporda. (I)

Divendres m'aixeco a Sant Joan de les abadesses, a casa del Xori i l'Olga, desprès d'un dijous pel monte. Cel tapat i pinta un dia gris... ja que soc per aquí dalt, decideixo anar cap a l'Empordà, a visitar els aiguamolls. Que fa dies que tinc ganes d'anar. Nomes havia estat una vagada fa molt de temps... Ara, amb aquesta petita afició a les fotos i els "pajaracos" no podia estar-me de fer-li una visita.
Així que cap els aiguamolls, arribo a l'aparcament del Cortalet desprès d'alguna embolicada per la Garrotxa. Molta gent... això em recordar que estem en plena setmana santa... Agafo la motxilla amb tot l'equip fotogràfic i el gore-tex i a fer una volta, per les guaites, els itineraris, els miradors.... hi ha massa gent i això fa que els ocells estigui force lluny. Menys les cigonyes que semblant que no tenen cap problema de conviure amb els "visitants". Això si, quan més camino menys gent, així fent fotos aquí i allà i amb quatre gotes, arribo fins la platja de sant Pere Pescador. torno pel mateix itinerari cap a l'aparcament, cotxe i cap a casa.. Al final moltisimes fotos, (Martinets blancs, bernats pescaires, cigonyes, corbs marins, ànecs coll verds, cabussó emplomallat, fotjàs , Cignes, cames llargues... i molts més que desconec el nom..)
Un bon matí, practicant i aprenent a fer fotos, trobant a faltar un "tele" d'aquells Canon que portan "L" i disparant en RAW. Crec que tornarem un dia que no sigui festiu amb una mica més de sol i que espero trobar menys "pajaracos sorollosos"











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada