dimarts, de novembre 06, 2012

Solius, Novembre de sol i granit!

L'abril de l'any passat ja vam visitar Solius. En aquella època era tot verd i l'esclat de la primavera era ben present. Aquests dies hem visitat un altre cop Solius i he comprovat com el darrer incendi ha canviat tot el paisatge. Les agulles segueixen allà com si res hagués passat, però les alzines negres, la manca de sotabosc i un terra que es desfà poc a poc et transporta a un paisatge més adient al d'una pel·lícula de Tim Burton que al del bosc mediterrani que pertocaria. 
Tot i així, hem pogut comprovar com poc a poc les alzines tornen a rebrotar i com el verd cada cop més intenta tornar a ser part del paisatge.


Abril 2011
Novembre 2012
Les agulles de Solius resten impassibles, així que baixem fins l'agulla central per fer algunes de les vies més fàcils. Aquí fem un parell de IV+, un V i un parell de V+. Les vies estan molt ben equipades i la roca és molt bona, tot i que algunes de les vies estan molt juntes i costa tenir clar quina via estàs fent. Després d'aquestes cinc vies anem cap a l'agulla de l'esperó on allà fem un V+, un 6a en la seva cara oest i  un 6b (només té un pas de bloc de sortida de 6b) i un V+. Al final 8 vies de granit amb molt bon temps. 
Solius sempre et deixa un bon regust de boca i moltes ganes de tornar a aquesta escola i visitar alguna de les altres agulles i parets. Les ressenyes les podeu trobar al web dels Fill de solius on podeu trobar bé les vies i sectors però comencen a estar un pel desfassades i ja trobem moltes vies noves. 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada