divendres, de novembre 02, 2012

Tot Sants Vilafranca 2012

Diada històrica de tot sants ahir a Vilafranca. Com últimament ens tenen acostumats, els Verd no ens van deixar indiferents. Està clar que l'anunci, els dies previs de la seva actuació, ens va motivar a anar a Vilafranca per poder veure el que pintava una diada històrica! I poder veure el 2d9f, un altre 4d9sf i l'inèdit 7d9f ens va fer decidir anar-hi. A més a més també hi havia un gran cartell per part de les 3 colles convidades: Capgrosos, Xiquets de Tarragona i Castellers de Sants.

I va valer la pena anar cap a Vilafranca i veure la millor actuació de la història del món casteller. Amb 2d9fc, 4d9sf i 7d9f P8fm. Impressionant!! la colla de Vilafranca segueix marcant el ritme del món casteller i ens segueix fent vibrar amb els seus castells. Capgrossos també va fer una grandíssima actuació amb 4d9f, 3d9f i 2d9fmc i si no n'hi havia prou, els Xiquets de Tarragona també van plantar 3d9f, 4d9f i 5d8 a més d'un id5d9f que pintava molt bé, almenys per carregar, però la canalla no les va tenir totes i els seus dubtes van fer desmuntar-lo. Tampoc podem oblidar els castellers de Sants que van igualar la seva millor actuació de la temporada amb el 5d8 i un 3d9fc (que va saltar quan gairebé el descarregaven) i un 7d8.

Un gran Tot Sants per guardar amb la memòria i que fa venir encara més ganes de castells i fan molt més gran el món casteller.  






























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada