divendres, de maig 02, 2014

Amsterdam Primavera'14 (II)

Dissabte decidim agafar les bicicletes i provar d'anar fins al Parc Keukenhof, a uns 30 quilòmetres d'Amsterdam. És un parc que només obra del 20 de març fins a 18 de maig. Així que de bon matí enfilemb cap al parc.
Tothom ens havia dit que és un parc molt bonic ple de flors, colors i camps de tulipans. Amb les bicicletes llogades decidim iniciar l'aventura de fer els 30 quilòmetres, gràcies a les indicacions de google maps anem seguint el trajecte que creiem que és més curt. Això si, sempre per carrils de bicicletes i en gairebé tots els encreuaments amb carreteres nosaltres teniem prioritat. Així que, tot i fer un pèl de volta en el camí d'anada, arribem a Keukenhof, impressionant parc ple de tots tipus de tulipes de tots els colors acompanyats de més flors com narcisos i orquídees de mil colors. L'únic problema és que hi havia molta gent, massa gent amunt i avall i que fa difícil fer fotos sense que aparegui algú que no siguem nosaltres. Passegem per tot el parc i decidim tornar cap Àmsterdam ja que ens queda molt camí per fer i hem de tornar les biciletes i acabar de fer alguna volta més. Tornem per un camí molt més recte i fem menys quilòmetres, tornem les bicicletes i seguim perduts pel mig dels carrers i canals. Fem un birra en una terrasseta i ens mengem un pastís en una bonica pastisseria que haviem descobert el dia anterior.
El dia arriba a la fi i tornem cap al petit piset amb una bona sensació d'haver aprofitat els prop de tres dies pels carrers d'Amsterdam, descobrint racons i anant amunt i avall.

































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada