dissabte, de maig 31, 2014

Seguim, amb bon pas, un camí vermell maduixot!

Sorprès pel ritme, pels resultats i per la resposta d'aquesta part de la comarca. Des del passat 26 d'abril, al bateig dels maduixots, hem seguit caminant, hem actuat ja fora de la comarca, hem començat a fer castells lleugers i podem actuar sols. Actuem i la colla avança, creix dia a dia, assaig rera assaig. Hem fet 7 actuacions amb ja diverses aventures com a Santa Susanna on només vàrem poder fer un P4 i castells de cinc nets per culpa de no tenir ambulància. Portem 15 castells de 18 intents i 24 pilars de 4.
La gran feina dels assajos es veu a plaça i dóna uns bons fruits, uns bons maduixots. Les ganes d'anar amunt és bona per intensificar els assajos amb les proves de castells i pilars més complexes. Per mi, venint d'on vinc, a cada assaig flipo més.
A Beuda, primer gran desplaçament amb bus, el passat 11 de maig vàrem fer P4, 3d6, 4d6a i 3d6a amb dos P4 simultanis al final de l'actuació, una actuació rodona en un bonic petit poble de l'Alta Garrotxa, els castells van anar prou bé i a més ja vàrem començar a fer versions lleugeres de les estructures. (Vídeo)
I de Beuda tornem a Palafolls, on el 17 de maig vam actuar dins de l'aniversari de l'esplai "el Pas". A Palafolls ens havíem anul·lat fa un mes l'actuació per la pluja però dissabte amb bon temps vam actuar sobre la gespa amb una actuació que ens va deixar un regust amarg ja que ens vam entrebancar amb el 4d6 al desmuntar-lo dos cops. Al final: P4, 3d6a, id4d6,3d6,id4d6 i 2xP4 simultanis. (Vídeo) El 4d6 és un quatre lleuger que hem d'acabar de treballar perquè doni bons resultats en el futur. Tot plegat també serveix per posar els dos peus a terra i faci descobrir a la colla que això dels castells no és tant fàcil com sembla. Marxem de Palafolls amb ganes que al dia següent a Santa Susanna recuperem el quatre.
Però a Santa Susanna al dia següent ens trobem amb la primera sorpresa de la nostra curta història i hem d'anular l'actuació per falta de l'ambulància, així que només fem un P4 i alguns castells de cinc nets. Ens trobem amb les primeres dificultats de no tenir a l'administració acostumada a les actuacions castelleres,
i set dies després anem fins a la Cala Canyelles a Lloret de Mar i actuem en la inauguració del club nàutic, una actuació un pèl exòtica ja que la fem dins d'un club i pels socis del club. Aquí tornem a mobilitzar molta gent i podem completar sense problema una actuació complerta de sis, amb un 3d6 que treballa l'estructura del cinc, un 4d6 lleuger on estrenem canalla i un 4d6a també lleuger. Acabem amb dos pilars de quatre amb l'estrena d'una nova enxaneta.
Així doncs, la valoració d'aquests dos primers mesos és molt bona, seguim amb bon peu, tenim moltes actuacions, la colla respon i també afronta amb bon peu els primers entrebancs. Dia a dia creixem i ens fem més forts. Tenim molt recorregut per fer i moltes coses per millorar i anar amunt. A cada assaig néixen nous reptes i poc a poc anem assolint els objectius del principi de la temporada.
Hem fet molt bones proves de 5d6 i de 7d6, dissabte a Mataró volem intentar el cinc i als assajos ja hem cridat quarts amunt! Així que els maduixots caminem amb bon peu però sobretot amb molt bon rotllo i amb un gran somriure!

2xP4 Beuda
3d6 Beuda
3d6 Cala Canyelles Lloret de MAr
3d6 Palafolls
3d6a Beuda
3d6a Palafolls
4d6a Cala Canyelles Lloret de Mar
4d6a Cala Canyelles Lloret de Mar
Colla a Beuda amb Espartxats de l'Estany
Colla Cala Canyelles Lloret de Mar

id4d6a Palafolls
P4 Palafolls
On tour maduixot:
31 de Maig Mataró "Diada dels Valors amb 9 colles més" 
1 de Juny Pineda de Mar 
8 de Juny Blanes 
8 de Juny Tordera 
 15 de Juny Manlleu 
22 de juny La Garriga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada