dimarts, de febrer 27, 2007

100 anys, 100 cims,

Vella xiruca, quantes hores passades, quanta alegria fas reviure al meu cor...

Hola a tots i totes. Ja ho tinc, fa uns dies, mentre caminàvem per les muntanyes d'Ulldeter amb el Pablo i el Pol, varem començar a donar-li voltes al tema de fer un petit projecte per commemorar del centenari de l'escoltisme. I al final, com no podia ser d'altra manera, no vaig poder deslligar muntanya de l'escoltisme i copiant la iniciativa d'Escoltes Catalans, 30 anys 30 cims, va néixer la idea d'aquesta petita proposta.

100 anys, 100 cims.

Com que no puc assolir jo solet o amb companyia els 100 cims durant el que queda d'any, us demano a tots i totes la vostra col·laboració! Que feu la màxima difusió de la iniciativa (els vostres amics, ex membres d'agrupaments, ex membres de l'escoltisme, amics excursionistes, coneguts, saludats, agrupaments...) al mateix temps que envieu una foto dels vostres cims a vellaxiruca@gmail.com per poder anar actualitzant el bloc fins arribar els 100 cims (o més...)

Així que esteu tots i totes convidats a pujant des del mont Tàber fins a l'Everest per celebrar d'aquesta manera el centenari de l'escoltisme mundial.
I com tampoc pot ser d'altra manera, aquesta iniciativa també te un caràcter reivindicatiu, reivindicar al paper de la muntanya com a eina essencial en el projecte de l'escoltisme, ja que la muntanya és un espai on educar per transformar, on créixer per el dia de demà canviar allò que no ens agrada, un espai per aprendre a estimar tot allò que ens envolta..
Fins aviat i espero les vostres fotos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada