dimarts, de febrer 06, 2007

A què esperem?

Ara resulta que l'Estatut de Catalunya pot ser tombat pel tribunal constitucional. Si això passés seria una demostració de la debilitat d'aquesta democràcia i de la seva presumpta separació de poders. Cal recordar que Estatut de Catalunya, en els seus punts més conflictius es similar a l'Estatut d'Andalucia o el del País Valencia o les Illes. Però resulta que l'Estatut de casa nostra està al tribunal perquè totes les comunitat on governa el PP l'hi han portat, igual que ho ha fet el defensor del poble i al mateix PP... després de la "cepillada" del senyor Guerra, després del pacte a la baixa Mas-Zapatero, després de saber que en el finançament sembla que no es compliran els terminis... algú encara creu que va ser un bon Estatut? algú encara creu que és rentable ser espanyols?
També tenim la llei de dependència, molt important, però que s'ha fet passant de les "autonomies", tenim el tema de la tercera hora del castellà i sembla que Salamanca vol tornar a aturar la sortida dels papers que encara queden allà i són propietat de partits, sindicats, persones particulars...
I tot això no és culpa del govern d'aquí, ni de la correlació de forces del nou govern, que ningú s'enganyi, som un poble covard i per això tenim els politics que tenim!

Realment algú encara es creu aquesta farsa anomenada Espanya? fins quan seguirem aguantant?

2 comentaris:

  1. La pregunta es temptadora i té moltes respostes. No sé que en pensa la cúpula d'aquell partit que una vegada va ser independentista. Jo reitero el meu desig de ser finés, i si no pot ser, vasc.

    Amb la tropa que ara tenim, independència no, gràcies.

    ResponElimina
  2. tu ets una mica carretero ;)

    ResponElimina