divendres, de novembre 24, 2006

Exercim per transformar!

Companys i companyes, segueixi-ho anima'n a tots els lectors i lectores a adherir-se a la plataforma sobirania i progrés. Crec que per arrancar acords i compromisos de la classe política catalana, cal pressionar des de la societat civil, des de la ciutadania, no hem de fugir dels deures que també tenim, no nomes tenim dret a queixar-nos si no que també tenim el deure d'actuar, parlar i escriure sempre es molt més senzill que comprometre's i actuar coherentment. No nomes parlo d'aquesta iniciativa, ni tampoc que sigui obligatori adherir-se, tothom es lliure, el que vull dir es que vivim en una societat massa acostumada a queixar-se sense actuar que reivindiquem el dret a replica però no exercir el deure a passar a l'acció a actuar.
Amb l'adhesió a incitaves com aquestes es demostra el veritable compromís personal i col·lectiu per arribar algun dia a ser un país normal, el veritable front nacional el farem el ciutadans i ciutadanes que somiem en un país lliure i just. Jo animo a tots i totes a adherir-se i a treballar sense pensar en els colors, sigles, banderes i eslògans... Caminant és com es construeix un país i la seva societat. Cal demostrar l'existència d'una majoria social que vol una sobirania plena, cal demostrar-lo des del carrer. No ens limitem ha anar votar, tenim més força que un simple vot cada quatre anys.

Nomes el poble ens farà lliures.


El passat 4 d’octubre va néixer la Plataforma Sobirania i Progrés amb l’objectiu d’impulsar des de la societat civil el projecte sobiranista perquè esdevingui majoritari. De moment, estan fent una recollida de signatures a través de la pàgina: http://www.sobiraniaiprogres.cat/ on ja han aconseguit més de 6000 adhesions.
Un cop arribin a les 10000 adhesions, pensen promoure els següents punts:
1. La Iniciativa Legislativa Popular al Parlament de Catalunya per fer un referèndum d'autodeterminació
2. L'Objecció Fiscal a l'Estat espanyol per aconseguir que la Generalitat recapti tots els nostres impostos i posi fi a l'espoli fiscal
3. La internacionalització del procés cap a la sobirania dels Països Catalans i el suport d'altres nacions. Us adjuntem el manifest de la Plataforma.

Per més informació o per si us voleu adherir: http://www.sobiraniaiprogres.cat/.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada