dimarts, de novembre 28, 2006

Municipals del maig 2007


Encara que queda lluny, els partits ja comencem a treballar per elaborar els programes electorals i les candidatures que presentarem els nostres pobles, viles i ciutats. Així doncs el passat divendres a Castelldefels, ERC varem aprovar la llista a les properes eleccions municipals que presentarem el proper 27 de maig del 2007.
I tot això que te que veure amb la finestra? Doncs que jo ocuparé el segon lloc de les llista municipals d'ERC el meu poble. Per mi un repte molt important ja que hi ha possibilitat de sortir i de representar el projecte polític en que crec i de la manera que l'entenc. També és una gran possibilitat d'intentar construir una alternativa real a l'actual model des de dins del sistema. Jo sempre he pensat que des del municipalisme és des d'on veritablement es pot construir un model alternatiu. (actuar localment, pensar globalment)
Està clar que encara falta temps i que cal que els ciutadans i ciutadanes de Castelldefels ens votin i confiïn, però tot i així seguiré lluitant per allò que crec i res em farà canviar les formes d'entendre la política i res em farà abandonar l'acció i els carrers.
Sé que en alguns moments d'aquests temps que vivim he pogut donar la sensació que era més home de partit que de les meves idees, però no vull perdre'm en mig de la immensitat del mar..
Gràcies a tots i totes per ser crítics, constructius i combatius!

5 comentaris:

  1. a)coneixes l'ex-militant de Castelldefels Jaume Planas?
    b)la idea és umar-se al Psc com sempre i eixamplar al govern de torn del Psoe o intentar construir una alternativa?

    ResponElimina
  2. tant de bo tots els polítics (municipals o no) fóssin semblants a tu. Les coses anirien ben diferents!

    molta sort en aquesta aventura!!


    pròxima aventura...Canigó / Olot-Girona? ;)


    salut!

    ResponElimina
  3. Benvingut el la finestra Pedró, Si que conec el Jaume Planes ara seguim en contacta via blogesfera. i al resposta a la pregunta b, esquerra a Castelldefels ha tingut dos oferiments d'entre a formar part del govern municipal per part del PSC-PSOE i sempre s'ha quedat a l'oposició. esquerra a Castelldefels vol representar una alternativa real el govern actual del PSC+PSOE+ICVEUiA+CIU. Sabem que es difícil en una ciutat com la nostre, però treballem per això.
    peibol, Gracies! moltes Gracies per les teves paraules.

    ResponElimina
  4. acabes de dir que no hi haurà tripartit (altrament entesa) a castefa ni en les properes eleccions ni en les següents?????? ;)

    Molta sort ;)

    PD: Dóna records al c's que sembla que treuran representació no?

    ResponElimina
  5. En el municipalisme mai podem dir que d’aquesta aigua no veurem. Però com veus el panorama a Castelldefels es força curiós: segona força política el municipi el PP, C’s amb possibilitats reals t’entra a l’ajuntament, dos representants d’un grup d’independents i CIU compartint amb ICVEUiA el govern de la ma del PSC-PSOE....
    Esquerre te un paper difícil i fins ara nomes hem tingut una regidora de 21, per treballem per poder créixer.
    El que esta clar que per una eventual entrada el govern s’haurà de pactar el projecte. En els dos intents del PSC-PSOE de que entréssim a govern no s’ha arribat a cap acord, tot i l’oferiment de cadires. Esquerra a Castelldefels te clar que no es vendre. A priori no poc descartar cap pacta si es compleix els punts basics del nostre programa (que ara esta en elaboració) i els compromisos que hem arribat amb la ciutadania i algunes associacions.

    Amb el mapa polític de Castelldefels que pesem a tenir 25 regidors/regidores i la possibilitat de 7 grups politics a l’Ajuntament, els pactes electorals seran claus per construir el futur govern municipal.

    ResponElimina