divendres, de maig 22, 2009

Propera parada, Europa de les nacions i dels pobles!

baner
Ahir mirava l'inici de campanya dels partits catalans i tot i que ja feia temps que estava anunciat, el PSC segueix com sempre, segueix dient que si no guanyen ells vindran els dolents, vindrà el llop i tot anirà fatal. Crec que es pensen que els Catalans i Catalanes som imbècils! On estan les propostes? Les idees per construir una alternativa a les suposades diferències polítiques amb el PP?

Però després resulta, i com de tots i totes es sabut, que a Euskadi el Llop i la Caputxeta Vermella van de la mà i que al Parlament Europeu és la pròpia Caputxeta, i fins i tot nascuda a Catalunya, la que s'ha negat a deixar utilitzar el català... També podríem fer una llarga llista d'iniciatives europees aprovades per ells conjuntament... Resulta que aquí, allà i la Xina (si fos el cas) ells es posaran d'acord... però nosaltres amb la por del llop o del mal menor seguirem baixant el cap.

Sort que poc a poc hi ha cada dia més persones que comencen a veure que l'estat espanyol i els seus polítics són part del problema dels catalans i catalanes i de la mateixa manera hauran d'adonar-se que són els mateixos que aposten per Europa del capital i dels estats i que això conforma una Europa dèbil políticament i capitalista econòmicament. Lluny de garantir una Europa de la pluralitat, de la defensa de les classes treballadores, de les nacions i dels pobles.

Cal començar a desemmascarar els llops amb pell de xai i no tenir por d'apostar per la valentia i el compromís, per la il·lusió i per començar a construir i a defensar el nostre propi estat, la nostra pròpia nació i el conjunt de les nacions sense estat que conformen Europa des del Parlament Europeu. Així tot i que últimament hi hagi qui vol intentar amagar o diluir el projecte independentista d'ERC, ERC i la coalició que forma per les eleccions europees es l'única garantia de que els pobles, les nacions tinguin veu pròpia a Europa i seguim construint país des d'allà com ho estem fent des aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada