dilluns, d’abril 03, 2006

Tornen a la carrega...

La tribu tornar a l’atac i carregar contra aquells que diuen NO. Hi ha alguns polítics que estan decidits a no deixar de donar consells aquells que no pensen com ells, que sembla que no es cansen de intentar donar lliçons magistrals sobre el camí correcte. Hi ha qui encara creu que hi ha partit que no han complert la majoria d’edat i es dedicant a jugar a ser els pares i mares.
De que tenen por? Que hi haguí algú que encara tingui dignitat? Que fins i tot hi haguí la possibilitat que guanyi el no en un referèndum? Que tenen por que aquells que son ja grans agafin el relleu?
Estar clar que encara queda molta tempesta per arribar. Esta clar que el viatge no es fàcil i esta clar que per arribar a bon port no s’ha de abandonar la lluita i agafar el camí més fàcil. No cometem l’error de caure en el maleït seny Català que tant mal ens ha fet. Mai cap societat s’ha transformat amb petites passes, amb millores o amb el discurs d’això es el millor que es podia aconseguir. Seguim ambiciosos per una vagada i valent, no ens deixem enganyar per aquesta tribu de traïdors, venedors de fum...
Encara que arribi el bon temps meteorològic, arriba l’època de les pluges en l’àmbit de la política, ens mullarem força aquells que no volem aquest Estatut i defensem el sortit el dia 30 de setembre.
Per dignitat i respecte a tot un poble i a les seves institucions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada