dimecres, d’abril 23, 2008

Sant Jordi

Avui l'Esteve ha demanat festa a la feina, ja que ha d'estar a la paradeta d'ERC a la plaça del poble. Llevar-nos junts, intercanviar llibres triats (molt encertats enguany, per part de tots dos, que emocionant), caminar junts fins a la meva feina, tot llegint poemes en veu alta (jo, l'Esteve escoltant, només).

Esmorzar amb els amics, i més regals de llibres cap amunt i cap avall. Arribar al despatx i trobar-hi una preciosa rosa.

Escriure correus als amics que no veig mai, i rebre respostes en menys de dos minuts.

Això és el dia de Sant Jordi, i només són les onze del matí. Sant Jordi és un gran somriure envoltat de llibres, roses i molta gent.

Feliç diada als que he oblidat en el correu de felicitació, per oblit o per manca de contacte.

5 comentaris:

  1. Doncs sí que ha estat ben començat!

    Quina "postal" tan molona que heu enviat :D

    Ara ja pots actualitzar les adquisicions, a la vora del foc... ;)

    ResponElimina
  2. Cataluña y Alcalá de Henares comparten una fiesta, la del 23 de Abril, pero no exactamente por Sant Jordi, aunque sí el motivo es el mismo que marca este día: el de los libros (hasta la ONU lo considera día internacional del libro). Mientras cataluña tiene una bonita tradicción de literatura y amor (por la rosa lo digo) en el 23-abril, en Alcalá de Henares celebramos el Día de la Palabra, que es una fiesta local que inventó la Universidad y relacionó con unfestejo cervantino de la ciudad: hoy es el día de la muerte de Miguel de Cervantes (también el de Sheakespeare), puesto que en esta ciudad nació, este día tenemos innumerables festejos y actos relacionados con toda clase de literatura y actos culturales, aunque festivo festivo sólo damos a modo local el día del nacimiento, que es el Día de Cervantes (en octubre, más o menos). Sí, se da el premio Cervantes, que si se le quita el tema de que los dé el Rey actualmente (lo inventó él de todos modos) queda muy bien, pero no tiene tanto quever con lo que os cuento aqui, Esteve y Eva. EL 23 de Abril en Alcalá tiene un sentido local semejante, aunque no igual y sin tanta tradición al Sant Jordi de vosotros. Asíque saludos desde estas ramas que cais tocan las vuestras desde este lugar... y feliz día de Sant Jordi desde el Día de la Palabra.

    ResponElimina
  3. Eiiii!!

    Si que mola la postal, si!!!
    Jo no he pogut celebrar el dia de Sant Jordi, estic una mica trista :(, però bé, l'any que ve em reservaré ni que sigui matí o tarda per anar a passejar per les Rambles.

    Feliç dia pels dos!!

    Petonsssss

    ResponElimina