dissabte, de juny 07, 2008

I ara ERC a seguir caminant...

Avui ja tenim el resultats de les primàries el meu partit, Joan Puigcercós serà el nou president amb el 37,22% dels vots i Joan Ridao, amb el 37,52% dels vots ha estat escollit com a secretari general. 7.036 militants han anat a votar avui, la qual cosa representa el 70,92%...

No puc deixar d'estar content i orgullós de pertànyer a aquest partit on entre tots i totes construïm el nostre futur. Ara hem de deixar enrere batalles i seguir construint un front unitari per poder seguir treballant per l'alliberament nacional i social dels Països Catalans. Crec que aquestes primàries han enfortit el partit i la seva imatge.

Després d'aquesta demostració de democràcia participativa i republicanisme, ha arribat l'hora d'aconseguir la unitat d'acció, de caminar tots i totes els militants d'ERC junts cap els objectius que en el congrés del proper dissabte ens marquem. Perquè sense unitat d'acció no hi haurà futur per al nostre país i la seva gent. Crec que no hi ha vençuts, tot el contrari només hi ha guanyadors i aquest som la gent d'ERC!

Felicitar els companys Joan Puigcercós i Joan Ridao pels resultats, i felicitats a la militància d'arreu del país per la seva participació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada