dilluns, de desembre 01, 2008

Tornem de Baó, amb un regust amarg...

Sembla que quan es fan un Castells descarregar-los sigui l'objectiu principal. Estar clar que si les coses no haguessin anat com han anat, no estaria parlant d'això. Però una cosa trec del diumenge a Baó. Que els castells son molt més que descarregar Castells i fer l'aleta. Fet que sabia però que a voltes l'ambició et pot i et fa oblidar que hi ha moltes més coses dins del món casteller que li donant el caràcter que te. Com pot ser un Agrupament Escolta, El centre Excursionista, l'assemblea de barri...

Així Diumenge no varem poder descarregar cap castell, accentuant els pilars i un 4d6 que varem fer les dues colles juntes. El Castellers del Riberal, que des d' aquí em trec el barret de com en la Catalunya nord lluitant i treballant per mantenir viva la cultura i les arrels catalanes, varen fer 2Pd4 - 2d6c - 4d6net - 4d6a - P5, nosaltres P4 - 4d6id - 3d6aid - 3d6aid - 3d6id - Pd4s i el castell de Germanor: 4d6..
En tots els castells la Canalla (aixecadora i enxaneta) no es van veure amb forces per pujar fins a dalt. Coses que passa i que conec be.. ja que més d'un cop jo havia fet el mateix quan era aixecador.

Tot i això, seguim treballant amb molta motivació per poder el proper dia 6 de desembre descarregar Castells a la nostre plaça. desprès de anys sense castells amb camisa groga a casa. Així esteu tots i totes convidades a donar-nos un cop de ma el proper dia 6 de desembre a les 17h a la plaça de l' Església!

P4 (d)
4/6 (id)
3d6a (id)
3d6 (id)
P4 per sota (d)
4/6 (d) Germanor
4/6 (d) Germanor
13xP3 Foto de Família de les dues colles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada