dijous, de maig 14, 2009

Futbol, reivindicació, lluita, dos pobles, dos equips i la cap a casa amb la copa!

Ara encara amb la resseca, arribat de Valencià amb moltes sensacions. Tot començava quan fa un més teníem la sort de tenir entrades per la final de la Copa... Així elXori i jo començàvem el viatge cap a València cap a les 14h del dimarts, amb les samarretes del Barça (Gràcies pel regal) estelades, etc ... Cap a l'alçada de Tarragona agafem una noia Alemanya que feia autoestop per anar cap a València.... La pobre noia no sabia res que hi havia un final i com no podia ser d'un altre manera, va rebre prop de 3 hores una classe intensiva de Barça i Catalanisme i independentisme! Crec que la varem convença...jeje

Arribem a València i seguim la marea blaugrana, anem el punt de trobada del Barça, ambient, molt ambient i molt de veure! decidim anar cap a les carpes del Bilbao... IMPRESSIONANT!! hi havia algú a Euskadi? a part dels "lladres" (com deien ells) del PSOE i PP allà agafats el govern? tothom ens atura i en diu: "que els deixem la copa, que ja tenim la Champion i la lliga", "que si us plau els deixem la copa", "que no els marquem 3 gols en la primera part" (no van dir res de fer-los en 18 minuts de la segona)... però molt bon rotllo, un ambient impressionat, van guanyar per golejada amb ambient, parlar amb tothom i preus molt més econòmics que a les carpes del Barça!! a més a més fins i tot havien fer una moderna i bitllets especials per la zona... "estan bojos aquest bascos"

Anem cap el camp, pillem pancartes amb el lema "Catalonia is not spain" i la nostre sorpresa es que un grup de policies nazionals retenen la gent que estava repartint aquestes pancartes i el Xori.... confiscant les pancartes i retenen uns minuts al Xori, un demostració més de la debilitat d'aixo que anomenant estat espanyol i de la fragilitat d'aquesta democràcia... i quan semblava que entraven sense problemes el camp, una agent de prosegur al escorcoll dins de l'estadi volia que no pugessin entra les estelades!! amb el gran argument que aquella bandera no era d'allà??? tot i això, l'estelada va entra i la festa va començar!

Xiulada i moltes estelades i desprès a jugar! primer cagats desprès del primer gol, però poc a poc el barça feia el seu joc i l'alegria, els crits, càntics feia del camp un clam!!
Final del partit, més festa, espera la sortida dels jugadors, consular els aficionats del Bilbao i cap a casa...

La meva primera final, amb la companyia d'un molt bon amic, afònic, content i alegre!!!

Carpa Barça.

Carpa del Bilbo.

Moneda de la zona del Bilbo.

Cap el Camp!

Policia nazional confiscant pancartes.

Confiscant i retenint la gent de les pancartes.

Confiscant i retenint la gent de les pancartes.

Confiscant i retenint la gent de les pancartes.

Imatge del camp.

Xiulada i estelades!

El Xori.


Gol de Messi.

Celebració del Gol de Messi.

Celebració del Gol de Messi.





Ja fora del camp i de festa!

3 comentaris:

  1. Bon Partit!!!. Futbol de qüalitat i un exemple de companyerisme entre rivals. T'estimen Guardiola.
    A mí que no m'agrada el futbol i a la Isa que és del Madrid ens hem empassat tot el partit esperant veure un noi corrent despullat per la gespa, però es veu que no hi hagut "collons" de fer-ho jajajaja...Bé potser la propera vegada, no?
    isa i eulàlia

    ResponElimina
  2. jeje, ep, el problema va ser que el noi que havia de sortir despullat, estava a la tercera graderia... jejeje i va ser impossible!! però ho tenia tot preparat ;) així haurem d'espera a la propera final o la propera campanya publicitària pels castells ;)

    ResponElimina
  3. Esteve, va ser un gran partit...i quina pallissa, però l'atletic tenia una afició magnífica. Quan li van tirar la llauna a l'Alves
    tota l'aficció estava dient. foraaaaaaa!!!.
    Aquesta afició és digna de qualssevol equip.
    Quina sort la teva de ser-hi en persona.
    Fins un altre.
    Jo sóc l'Arnau.

    ResponElimina