dilluns, d’abril 05, 2010

Campaments de primavera (III) Olot - Girona

I arribem a l'ultim dia de la ruta, ja de bon matí tothom troba que els campaments havien d'haver durat una mica més... Agafem les bicis, fem l'ultim repàs a les bicis i cap a Girona, 59km ens separen... Seguim tota la ruta del carrilet, que te una tendència a anar pujant poc a poc fins arribar, a l'ultima pujada de la ruta, el coll d'en Bas a 620m... el darrer esforç, les ultimes cares de patiment... Des d'aquí tot baixada... amb un camí molt bonic entre bosc, ponts i passat per moltes antigues estacions que ara son bars i punts de informació de la ruta. Parada a dinar a pocs km de Girona i els últims km d'entrada a Girona ja els fem amb un somriure. Arribar a l'estació de tren, agafar el primer tren i retornar a casa.

Ja esta comentat en les anterior entrades, però no puc estar-me de seguir pensant que aquest joves omple el diposit que fa molt més fàcil tot plegat, que donar molt sentit a lluites i a combats i que em fan pensar i repensar quin és el millor front i camí per seguir avançant. Poder comença a ser hora de repensar, de re-dibuixar i de allunyar-me de les dinàmiques grises i recuperar aquell somriure de la revolta...

i ens retrobarem el proper 10 d'Abril, per tornar-nos a posar el fulard i obrim la primera unitat de Raiers/Pioners de l'agrupament.














1 comentari: