dimarts, de maig 25, 2010

i un any més!

28 anys de cultura popular a Castelldefels, Aquest cap de setmana celebrem els 28 anys de l'agrupació de Cultura popular de Castelldefels, que també son els 28 anys de la colla Castellera més antiga del Baix Llobregat. i jo fa poder uns 25 anys que vaig començar també a posar-me la faixa amb alts i baixos, però sempre molt lligat i ara com a cap de colla dels castells d'aquesta difícil època que vivim de recuperació i manteniment de la colla. Com sempre que escric no puc estar-me de recordar aquella gent, aquelles famílies, que va fer possible que avui a Castelldefels tinguem una agrupació de cultura popular, no puc estar-me de seguir reivindicar el paper importantisim d'aquelles persones que s'han deixat la pell per la colla, per l'agrupació... elles ja saben de qui parlo...

Ara 28 anys desprès, molts reptes, moltes il·lusions, moltes passions i moles ganes de seguir alçant castells, de ballar arreu de les places del país... i per tot això ens cal creixa, ens cal unir esforços, i ser cada cop més, obrir-nos i fem més gran la família, comprendre i compartir la mateixa passió i seguir portant amb orgull la camisa dels castellers de castelldefels!

Esperem que ens retrobem el proper 30 de Maig a les 12:00h a la plaça de l'església de Castelldefels en la nostre diada i que ens ajudis alçar castells!


1989... a la plaça de l'església l'oscar i jo. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada