diumenge, de maig 02, 2010

València, una lluita sense treva.


Dissabte 24 cap a València amb els companys i companyes de les JERC de Castelldefels. Sortida amb cotxe a primera hora per arribar amb temps per fer una volta per valència. visita el barri del Cabanyal que es palpable com pateix la degradació per la passivitat dels governants per poder acabar amb ell, tot el meu suport a la lluita per salvar el barri marítim del Cabanyal! (recomanable aquests l'article per entendre una mica més la problemàtica)
i després de dinar a la manifestació del 24 d'Abril a la manifestació de la diada del sud del meu país "Del sud, d'allà on la terra mor, d'allà on la calor no em deixa veure el sol" Molts colors, moltes lluites i cada dia som uns quants i quantes més que empenyem des de tots els punts dels Països Catalans per seguir avançant com a poble, com aquell únic poble que som! Segons els organitzadors una de les manifestacions més nombroses en una país valencià que cridar llibertat i justícia.
Es fa la nit a valència i anem cap el concert i ja cap a la matinada cotxe i tornem cap a casa amb més consciencia de lluitar i compromís per una terra, per una país que va del sud fins el nord. Més enllà de les fronteres imposades pels estats espanyols i francès.






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada