diumenge, de juny 27, 2010

el relleu de la flama..

Dijous passat, la Flama del Canigó arribava a Castelldefels, de la ma de l'Agrupament escolta Grimpamons, L'escoltisme que ha tornat amb force a Castelldefels, tornava a portar la Flama i aquest cop de la ma de la unitat de Clan, aquells i aquelles que l'any vinent donaran vida a l'Agrupament gairebé el 100% culminant el procés de recuperació de l'escoltisme a la nostre ciutat.
Aquest cop la unitat de Clan va anar amb BTT fins a Esplugues a buscar la Flama, el primer cop que la Flama arribava a Castelldefels amb bicicleta. A la plaça de l'església, els diables i el Gar i Got, ens donaven la benvinguda i tots i totes agafàvem el camí cap el parc de la muntanyeta, per llegir el missatge d'aquest any, encendre la foguerra i retrobar els companys i companyes que any darrere any ens trobem per aquestes dates vora la foguera de Sant Joan, vora la Flama del Canigó.
Un altre cop, moltes gràcies a tots i totes els que heu fet possible els 24 anys de Flama del Canigó.

Visca els Focs de Sant Joan, Visca la Flama del Canigó, Visca els Països Catalans!







2 comentaris:

  1. Quin goig veure que la tradició continua viva, i amb gent i energia... jo que la recordo també d'uns anys foscos d'un sol corredor i un cotxe escombra ;)

    ResponElimina
  2. si, ostres anys difícil, però que gràcies a un grapadet de gent com tu varem poder seguir portant la flama ;)

    ResponElimina