dijous, de setembre 16, 2010

5 Anys obrint la finestra...

Com passa el temps, ara fa més o menys 5 anys que dins de la tenda plantada al costat del refugi del Gran Paradiso varem començar a donar forma a aquest blog. Després de tornar d'aquelles vacances amb l'Eva, en aquell temps la meva companya de viatge, varem començar a donar vida a la finestra, en aquell temps un dels projectes conjunts amb l'Eva.
Un blog que naixia el 17 de setembre... amb les nostres excursions i els meus avorrits articles de política.... una manera d'explicar als amics, coneguts i saludats el que fèiem i el que pensàvem... i també una manera d'apropar i animar a molta més gent a viure d'una manera similar tot el que ens envoltava... Un espai per obrir-nos i ensenyar una part nostra.

El temps ha passat, i la vida fa moltes voltes i quan els camins es van separar, vaig demanar seguir amb la finestra, com a part del camí, perquè res s'acaba, sinó que seguim caminant amb tot allò que hem fet fins ara.. així que vaig adaptar la finestra als nous temps, vaig modificar el seu disseny a la vegada que poc a poc ha pres un caire una mica més personal i intimista... Tot i que que segueixo omplint-la amb les mateixes intencions que el primer dia... muntanya, política, reflexions personal, castells, cultura, foc, aigua, lluna, amics, amigues.... tot acompanyat de moltes fotos, molts instants, alguns que altres moments i fins i tot penjant escrits que fa temps ens quedaven als calaixos...

5 anys donen per molt... i esperem que encara duri molt més la finestra, ja que segueixo escrivint i penjat fotos amb la mateixa il·lusió que el primer dia, amb les mateixes ganes d'incidir en la mesura que pugui en qui em llegeix i sense perdre de vista la intenció de ser una eina més en el meu combat diari en tots els seus fronts.

Gràcies a tots i totes els que a voltes pareu a mirar per ella, entre les més de 890 blocades, els amics incondicionals, aquells que la feu servir per saber per on paro i que us tinc una mica oblidats, també aquells que el senyor google us fa arribar fins aquí o que topeu per art de “clic” amb aquesta petita finestra... en definitiva.. a tots i totes, moltes gracies!

5 anys, un nou disseny, un grapat de projectes per començar i mil histories per seguir penjant!

Fins aviat!

6 comentaris:

  1. Felicitats pels 5 anys de camí, company! Enveja és el que sento veient la constància amb la que s'ha anat actualitzant periòdicament aquest petit espai...no com altres! hehe

    Una abraçada...i canya!!

    ResponElimina
  2. Felicitats! 5 anys són molts anys per una "andròmina/cachivache/cosa" que es realitzi sobre internet, segueix així!!

    ResponElimina
  3. Felicitats per la constància, i el nou disseny és diver!!!

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats!! Et seguirem llegint 5 anys mes!!

    ResponElimina
  5. Gràcies a tots i totes!!! pels vostres comentaris i visites ;)

    ResponElimina