diumenge, de setembre 08, 2013

11 de setembre fem Via!

El Proper 11 de setembre farem via, jo aniré al tram 500 entre Sant Pol i Calella, després del matí per Sant Boi i Castelldefels. L'Onze de setembre és un dia molt especial, potser per molts sigui un cosa de fa pocs anys, d'un parell d'anys a molt estirar, però per aquells que fa onzes que caminem, correm, que omplim places i carrers hi ha quelcom d'especial. 
Perquè no només recordem les imatges d'aquell passeig de Gràcia ple de groc, vermell i d'estels que demanaven amb un crit unitari i transversal la llibertat del poble de Catalunya, sinó que recordem nits de glòria al fossar de les moreres, manis de tots els colors, amics, amigues, coneguts i saludats, els de sempre, els nous, els benvinguts, els secretes, les corredisses i cantar els segadors amb el puny enlaire i ben alt. Està clar que venim d'on venim i som on som, no per un 11 de setembre de 2012 espectacular, sinó per aquells que el dia 12 de setembre van aixecar la persiana i van seguir treballant, lluitant, tot i les dificultats, per poder algun dia recuperar les llibertats i construir una republica per a tothom. 
Així que l'onze, formarem la cadena que vertebrarà el país, que superarà les fronteres imposades i s'estendrà cap el sud i el nord. La cadena de la llibertat, perquè és una cadena que hem decidit fer per pròpia voluntat, trencarà amb aquelles cadenes que dia a dia ens imposen, ens condemnen i ens empobreixen socialment i econòmicament. Agafats de la mà reivindicarem i serem forts, molt forts i més forts del que ens creiem. I si som capaços tots i totes de mantenir aquesta mateixa unitat, serem capaços d'empènyer i ser forts quan algú vulgui enganyar-nos, vulgui fer passes enrera o vulgui vendre el somni col·lectiu contra la voluntat de tot un poble en moviment! Una cadena que tinc clar que ens durà a una consulta el 2014, perquè no podem fallar, perquè fem tard per molta gent que no pot aguantar més, perquè hem de poder ser lliures nacionalment per poder defensar l'estat del benestar, la sanitat, l'educació, la llengua, la cultura, l'economia i el desenvolupament! 
Que ningú ens enganyi, no separem els drets nacionals i socials! Sense alliberament nacional no hi haurà possible defensa dels drets socials! Som on sempre hem estat, més endavant que mai i ens agafarem de les mans del sud al nord i del nord al sud per ser més forts, perquè volem votar el nostre futur! El dia 11 de setembre ens donarem la mà cap a la llibertat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada