dissabte, de maig 10, 2014

Comencem un #NouPaís


Tornem a estar en eleccions. Potser les menys motivadores de tot el cicle electoral però, degut a l'actual moment polític que vivim, jo crec que són unes grans eleccions ja que per mi cal mirar-les molt en clau interna i de projecció europea.
Està clar que cal apostar per un nou model europeu i que cal que la campanya parli d'Europa i de com volem que sigui, però no podem deixar de banda que és una gran oportunitat per seguir demostrant que una part d'Espanya vol tenir veu pròpia i ser una part d'Europa, no d'aquest model actual, però sí que vol esdevenir un estat nou dins del vell continent.
Crec que tenim una gran oportunitat per omplir les urnes de vots de cara a seguir construint un nou país, que si el dia 25M participem més que cap país d'Europa i apostem per els partits que estem treballant i lluitant per poder votar el 9N2014 estarem donant un missatge clar i català a Europa: d'una banda que volem ser part d'ella i per l'altra que volem decidir el nostre futur per ser-hi amb veu pròpia. Està clar que no podem deixar de votar també per canviar el model actual i fer una Europa de les persones, dels drets socials i no del capital. No podem deixar escapar l'oportunitat de demostrar quina és la força dels que volem construir un nou país!

Contra la por, contra els que no ens volen deixar votar el 9N2014, el proper dia 25M cal fer molt més visible i molt més fort l'imparable camí en la construcció d'un nou país. Jo ho tinc clar, si rebentem les urnes de vots, estarem demostrant que tenim una veritable voluntat de canvi, de transformació nacional i social. Sé que no són les eleccions més atractives però són un pas més en la construcció d'un nou País, del nostre nou País!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada