dilluns, de novembre 17, 2014

i 4d7 dels Castellers de l'Alt Maresme, 4d7 dels Maduixots!

Fa un any que iniciàvem els assajos dels Castellers de l'Alt Maresme, el dia 30 de Novembre del 2013 fèiem l'assemblea de constitució... des d'aquell dia no hem parat els assajos, actuacions i molta feina de pica pedra. Poc a poc, la feina ha donat els seus fruits.
Per mi, els primers mesos, tot era un pel estrany, deixar la meva colla, la camissa groga i tornar a començar, dies estranys. Però poc a poc em vaig adaptar be a l'Alt Maresme.

Ens vàrem presentà a la primera actuació, l'abril de 2014, i sense esperar-ho descarregàvem els 3 castells de sis a Tordera i tot seguit ens plantàvem al nostre bateig a Calella amb la feina feta i tornàvem a descarregar els tres castells de sis a plaça. Des del bateig hem anat caminant, a vagades hem accelerat, però ens hem adonat a temps que poder anàvem massa ràpids i hem reduït la velocitat i hem seguit fet camí, pas a pas i pis a pis!

Hem après a cada assaig i la clau és no haver-nos posat cap límit i poc a poc pis a pis hem anat cremant etapes, cremant castells. A mitjans de temporada havíem assolit la majoria d'objectius i la colla demanava més, així que començàvem assajar els castells de sis nets i dibuixàvem nous troncs i pinyes d'estructures complexes.
Tot i alguns entrebancs i moltes hores de feina a l'escola Sant Jordi de Pineda, arribàvem al passat 8 de Novembre a Mataró amb ganes de descarregar el primer castell de set! Erem prop de 120 @maduixots amb moltes ganes i amb la motivació adient per encara el nostre primer 4d7! El cap de setmana anterior havíem tastat dos probes a la diada de Mollet que no havien anat malament pero que no varem poder carregat. També portàvem sis 4d6nets fets a l'assaig, així que amb els deures fets muntem en primera ronda el 4d7, quadrem l'estructura i cap amunt.
El castell puja nerviós tot i que amb bones mides, la canalla va per feina i puja ràpid. El tremoli del castell es constant per tot va be, sona l'aleta i la plaça vibra pero toca seguir treballant per descarregar-lo, treballar més els nervis que cap altre cosa, però surten les quartes i esclatem d'alegria! ufff, molt content, molt satisfet de la feina feta.... baixo de la pinya i abraçades amb uns i els altres i no paro de pensar que fa un any la majoria de maduixots no havíem vist un castell en directa i ni molt menys encara havien participat en cap colla. El cap comencen a venir les imatges dels primers assajos i els somriures de la majoria quan baixaven de les seves primeres proves. Tothom ha fet molt be la feina, pinya, tronc, canalla i les gralles ens en guiat fins a dalt. Una diada increïble!

Al 4d7 el varem acompanya del 7d6 i del 2d6 amb el P5 i 4 pilars simultanis de quatre, fent la millor actuació de la historia de la colla.

I ara som camí de l'ultima actuació de la temporada 2014, amb 73+2 castells (Descarregats + Carregats), 132+3 Pilars, amb molta ganes de poder tornar a una de les nostra plaça, Malgrat de Mar, per poder fer castells de set a casa, a una de les nostres cases. Estar clar que tenim dos setmanes per fer bons assajos i probes per poder arrodonir aquesta primera temporada dels castellers de l'Alt Maresme. Tenim les ganes, il·lusió i l'empenta per fer-ho! Hem picat molta pedra i tenir 4 assajos per picar encara més. Sobretot tenim un bon grapat de maduixots amb ganes de demostra que un flor no fa una tardor de color vermell maduixa!

 Esteu tots convidats Diumenge 30 de Novembre 11:30h a la plaça Anselm Clavé, Malgrat de Mar.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada