dijous, d’octubre 13, 2005

12 d’octubre NO PASSARAN!


Un altre any prop de 1000 persones han demostrat el seu rebuig el feixisme i han posat de manifest que aquesta democràcia es un circ ple de incoherències, on encara es permet concentracions i manifestacions racistes, feixistes... o que hi haguí avui en dia una llibreria on es poden comprar tot tipus de material nazi i per un altre banda es reprimeix i s’ataca aquelles que lluitant per construir un alternativa el model actual...
Tot i la gran presencia policia, la por que volen transmetre, la intoxicació mediatitzada que és fa del moviment antifeixista, any rera any no s’aturen a l’ofensiva antifeixista.
Crònica de la mani antifa’05 12 d’octubre
L’ofensiva 2005 a BCN d’aquest any va tindré lloc a al barri de Gracia. Aquest any és va voler posar de manifest, per una banda, que la llibreria Europa continuí les seves activitat (llibreria amb material nazi, d’apologia el genocidi que esta a l’espera de sentencia judicial des del 1998 per aquest fets, encara que segueix amb la seva activitat el barri de Gracia) i per un altre banda, els permisos concedits a les manifestacions i concentracions d’ultradreta que és permeten des dels respectius governs, Barcelona, València.
A Les 12h la plaça de la virreina ja havia més de 500 persones concentrades, cap les 12:30 la mani començava a caminar amb força gent, prop de 1000 persones. El recorregut va transcorre amb tota normalitat pels carrers del barri, a l’alçada del local de l’AJG, es van unir unes banderes vermelles.
La manifestació va continuar fins la seu del districte on es van penjar una pancarta denunciant la passivitat del govern municipal vers la llibreria Europa.
Els manifestants es va dirigir cap el carrer on hi ha la llibreria que era protegida per les forces de repressió espanyoles. Un fort desplegament policial, tan de policia uniformada con de secretes protegien la llibreria. Tot seguit, desprès de llegir el comunicat, la mani es va dirigir cap a la zona de la estació de metro Fontana on es va llegir un comunicat recordant la mort del jove Roger el barri de Gracia ara farà 1 any per un grup de nazis. Aquí la mani és va donar per finalitzada.
Un altre any prop de 1000 persones han demostrat el seu rebuig el feixisme i han posat de manifest que aquesta democràcia es un circ ple de incoherències, on encara es permet actitud racistes, feixistes... i per un altre banda es reprimeix i s’ataca aquelles que lluitant per un mon molt mes just i lliure... Tot i la gran presencia policia, la por que volen transmetre, la intoxicació mediatitza que és fa del moviment antifeixista, any rera any no aturen a l’ofensiva antifeixista.
No passaran!

1 comentari: