dimecres, d’octubre 19, 2005

El Capitalisme pren forma d’Ànec blau

Ara ja fa gairebé 3 setmanes que l’ànec blau de Castelldefels funciona. És realment gran, la repercussió que te, tan a nivell local com de comarca. Aquest nou centre es un indicador més que posa de manifest cap on camina la societat d’avui en dia.
Esta clar aquí beneficia més un sistema com l’actual vessat en el consum compulsiu i l’entreteniment ha traves d’un oci totalment comercial. Cada dia més l’anestesia col·lectiva fa empobrir la societat en conjunt i els individus que la conformen, fen més palpable les diferencies socials entre classes. Això beneficia els poder econòmics que son les primer interessats en establir un societat adormida i consumista. El poder polític no te la valentia d’enfrontar-se e intentar fer un veritable canvi socieconomic. Ja que aquells polítics que s’enfronten son enfonsats, atacats, amenaçats, tan personalment com militarment... per els estats i els poder en mans dels capitalistes. Pocs son els que ho intentant. La majoria formen part de la classe política que dominats per els poder fàctics també els interessa crear societats anestesiades per mantenir-se en els respectius governs. L’Anestesia no és només receptada per els poder econòmics a traves del consum, l’oci... si no que aquells governs que son eines del capitalisme fan servir serveis com l’educació per adormir i domesticar la societat.
L’Europa del benestar que es començava a construir desprès de la segona guerra mundial esdevé ara l’Europa del capital, el consumisme, egoisme, l’Europa del Capitalisme i la guerra.

I demà més...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada