divendres, de novembre 03, 2006

Cada dia sembla més clar...

Aquells que ens demaneu (a ERC) per activa i per passiva no fer president a Montilla, aquells que s'han dedicat a dir que el tripartit ja estava signat, aquells que sempre ens diuen que hem de fer i com ens hem de comportar? o que diu que fen montilla president espanyolitzem Catalunya...que ho sembla això?:
"Josep Antoni Duran i Lleida ha reconegut avui que CiU prioritza l'assoliment d'un acord amb el PSC, però ha insistit que no hi havia pas cap compromís previ amb José Luis Rodríguez Zapatero en aquest sentit. Duran ho ha dit el mateix dia que s'engega el procés negociador, amb una reunió entre Artur Mas i José Montilla. " (Vilaweb)
Companys i companyes, poder no estem tan equivocats aquells que defensem que Mas va pactar un estatut a la baixar a canvi del govern de la generalitat... però que no s'enganyi ningú, a mi això ja en be, ja que demostrara que son el mateix, que tenen els mateixos interessos i que esquerra es l'única alternativa creïble aquesta farsa de sociovegencia. posar sobre la taula el que ERC hem defensat durant tant i tant temps...
Poder m'equivoqui... en màxim 30 tindrem la resposta... però ara per ara olora a sociovergencia.

6 comentaris:

  1. Aquest post és arriscat, no? Què passarà si es tornar a fer el tripartit o si erc pacta amb ciu?
    Voldrà dir que és cert que "fen montilla president espanyolitzem Catalunya" o que que esteu equivocats "aquells que defensem que Mas va pactar un estatut a la baixar a canvi del govern de la generalitat..."
    i si erc pacta amb ciu, o amb el tripartit voldrà dir que "son el mateix, que tenen els mateixos interessos" i que per tant esquerra no és alternativa? jo només pregunto, eh?

    una abraçada.

    ResponElimina
  2. El PSOE se equivoca si se asocia con CiU. Ganará un menor nivel de ataques desde el PP por gobernar con ERC, pero de cara a 2008 los votantes de izquierda de todo el Estado -aquellos que le dieron la presidencia de gobierno- se pensarán si votarle, perderá algunos votos y, en un duelo igualado con el PP como que el que preveo, podría salir perdiendo.

    No soy muy simpatizante del PSC o de ERC y apenas conozco a Saura, pero creo que esta coalición, sin un Estatut que pelear, puede hacer mayores cosas que las otras posibilidades.

    Un abrazo y... suerte.

    SALUD.

    ResponElimina
  3. Com a promotor de la campanya "Jo també vull un Estat propi", et convido a registrar-te a la Xarxa de Blocs Sobiranistes:
    www.sobiranistes.info

    ResponElimina
  4. Ei!!

    Felicitats pel cim!!
    Ara diuen que hi haurà tripartit ( segons fonts del Socialistes) i em pregunto: i perquè ho han de dir en diumenge? Segur que això divendres ja ho sabien, i a mi no m'enganyen,no es reuneixen en cap de setmana;P

    Petonss

    ResponElimina
  5. clap clap clap... aquí sí que l'has clavat, finestra...

    Viam, no entenc res. Jo creia que Esquerra apostava per la soberania catalana. I ara feu president a algú qui ni parla ni escriu el català, i que no coneix la història de Catalunya ni la seva cultura tot hi haver-hi viscut més de mitja vida... Vaia camí cap a la sobirania... VA-HOME-VA !!! FUEEEEERA! FUEEEEEEERA!!! FUEEEEEEERA!!!

    Aviso: si en el proper post que escriguis hi apareix l'expressió "govern catalanista d'esquerres" em dono de baixa de la finestra, i amb mi tota la meva família i els meus amics.

    ResponElimina
  6. MEEEEC! Out of game!
    Dons no, s'ha produit el que estava ABSOLUTAMENT cantat, que ERC faria president el Montilla. Té raó en Xavi, la propera menció del "govern catalanista i d'esquerres" serà beligerant.
    El cert és que no estic per fer broma, estic MOLT trist i em sap molt de greu pel país. Esquerra ha primat el partit per sobre de Catalunya, i jo sempre he dit que aquells que confonen Catalunya amb la seva butxaca en fan fàstic.
    Avui no, perquè estic molt emprenyat, però d'aqui uns dies enviaré una carta oberta al Carod (vegeu http://latramapolaca.blogspot.com/)on, humilment, li demanaré si em pot explicar les raons d'aquesta buttade, les de debó, l'enderga de seguir amb unes "polítiques socials" (quines, per cert?). I Catalunya? Que n'hem de fer de la identitat catalana?
    Merda!

    ResponElimina