divendres, de febrer 09, 2007

u u u u Oleguer!

Des d’aquí tot el meu suport al jugador del FCB. Realment cada dia que passa dóna una lliçó de compromís i ètica. Gent com aquesta em demostra que no tot està perdut i que no nedem contra corrent. Jo crec que el que més mal fa és que sigui una persona mediàtica i amb poder de difusió d’un missatge com el que Oleguer ha fet.

Està clar que amb gent compromesa com l’Oleguer aquest país i aquesta societat aniria molt millor. Està clar que des de molts indret de la nostra societat hi ha massa por a manifestar el que pensem, per això també des de molts altres es dediquen a criticar quan una persona diu les coses clares i amb coherència.

Per una altra banda, és totalment lícit que l’empresa Kelme trenqui tota relació amb Oleguer, però també és totalment lícit fer una crida a no comprar productes Kelme. Per la hipocresia de dir en el seu comunicat que defensa la llibertat d’expressió i al mateix temps rescindeix un contracte amb l’Oleguer per parlar clar i català!

Aquí teniu una campanya que Vilaweb ha començat.

Gràcies Oleguer pel teu compromís i per fer més gran la flama!

2 comentaris:

  1. temps al temps, ja torno a ser per aquí...

    ResponElimina
  2. La política de Kelme (per cert, al Sr. Kelme se li en fot Catalunya, Euskadi, l'Oleguer i la mare que el va parir) és idèntica a la del PP o el PSOE: donar patades al cul de Catalunya per guanyar clients a la resta de l'Estat.

    Si no, llegiu els diaris...

    ResponElimina