dilluns, de novembre 10, 2008

Amb la claró de la lluna

"Aquest dies la lluna ajuda a caminar, últimament cada cop que alço el cap la veig allà que poc a poc va creixent... surt a mitja tarda, fins i tot te temps de saludar el sol des de la llunyania a l'hora que segueix creixent. En quatre dies ja haurà arribat a la seva plenitud..."

Diumenge sonava el despertador a les 5:00 i torno a fer alló que feia com un any que no feia, posar-me les malles, mitjons, samarreta tècnica... agafo la bici i cap Gavà, que avui hi ha la marxa del Garraf de 47km... Com el meu amic Xori la feia, vaig decidir acompanyar-lo els primers kilòmetres, fins el poble del Garraf per on passava la marxa i on la nit abans havia deixat el cotxe. No podia fer tota la marxar perquè tenia l'actuació de castells a L'H... També era una bona excusa per no forçar massa la maquina... Així que encara amb el cel negre sortim... i comencem a córrer i caminar pel oblidat Garraf... em sento be tot i algunes molèsties... però poc córrer quan correm i caminar sense problemes.. a les baixades poc a poc i sense problemes... i em 2:20 ja som el Garraf i amb 17km a les cames i una bona estona en companyia d'uns quants "romans"... El Garraf deixo el Xori que seguira la marxa sol... el final ell fa un temps de 6:24... i jo cap a casa, que encara tinc temps de dormir 1 hora i anar cap a la sortida de castells...

Foto de la lluna d'ahir a la nit 09/11/2008

4 comentaris:

  1. merda actuació a l'h m'ha tocat molt la moral akesta actuació suposu k a frança les coses ens surtiran mijor pk sino em cagare en tot!

    inga esteve ha veure kuan em dius un dia per comensar el pla jercc!

    dossus castelldefels ( i ara tambe terç)xDD

    ResponElimina
  2. jejeje, ep, a Bao tot anira millor!! ja veures! i per cert Baó no es França es la Catalunya nord ocupada per l'Estat Frances!

    Cuida't

    ResponElimina
  3. Espero que puguis recuperar aviat la forma física i aparcar les molèsties i tornar a córrer.

    Crec que deus tenir com 1000 fotos de la lluna. :)

    ResponElimina
  4. 1000 no, pero poc falta... jo tambè espero poder recuperar aviat la forma física i aparcar les molèsties...

    ResponElimina